Home Starten met ondernemen Johan Debbenhof
<

Johan Debbenhof

Johan! schrijft Nederlandse teksten die doen wat je graag wilt.

Hoe? Door duidelijk en verrassend anders te zijn. Door je boodschap kleur te geven, door alles eruit te halen wat erin zit. Niet ingewikkeld, breedsprakig of vaag, maar toegankelijk, aantrekkelijk en begrijpelijk.

Producten

  • websiteteksten + gedrukte pr
  • brieven waar veel van afhangt (offerte, acquisitie, relatieherstel)
  • persoonsprofiel/bedrijfsprofiel, LinkedIn-profiel
  • bedrijfsnaam, pay-off/slogan
  • taaladvies, correctie en (eind)redactie van o.m. blogs
  • workshops zoals ‘De cv-monteur’*, ‘De clichékiller’ en ‘Naam maken’**

*Bijvoorbeeld de workshop ‘De cv-monteur’ met tips en trucs om succesvol schriftelijk te solliciteren. Hoe omzeil je clichés en hoe zorg je voor een profiel waarin men écht leest wie je bent? Deze workshop is vooral nuttig voor werving- en selectiebureaus, arbeidsbemiddelaars en loopbaanbegeleiders.

**Een andere is de workshop ‘Naam maken’, waarin ik medewerkers/beleidsmakers van de opdrachtgever begeleid bij het bedenken van een pay-off: een pakkende ‘kreet’ die bij het publiek blijft hangen, goed voor jarenlange herkenbaarheid. Deze sessie is ook geschikt bij het verzinnen van (actie)slogans in de aanloop naar beurzen en evenementen.

Ik houd van co-creatie (‘elkaar aanvullende samenwerking’) met professionals die ook strenge eisen stellen aan hun werk.

Ondernemersfabriek
In 2018 bestaat Johan! 12½ jaar. 12½ jaar zelfstandig, veel blijdschap en tevredenheid veroorzaakt, maar een ondernemer? Niet echt. Vandaar de Ondernemersfabriek, waar vakkundig aan ondernemers wordt gesleuteld. Intervisie, sparren, lachen, samenwerken, elkaar verder helpen, informatie uitwisselen, educatie, begeleiding, coaching … ik merk dat op deze manier aandacht schenken aan mijn eigen ondernemerschap goed werkt.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op