Home Starten met ondernemen Johan van Tiel
<

Johan van Tiel

Al vanaf mijn geboorte maak ik gemakkelijk contact met mensen. Nieuwsgierig naar wat anderen beweegt. Die oprechte menselijke aandacht heeft er in mijn carrière voor gezorgd dat ik merkte mensen te kunnen raken, waardoor ze in hun persoonlijke ontwikkeling sneller groeien. De energie die dit geeft is voor mij natuurlijke doping. Waarde toevoegen is het mooiste wat er is! Daarom ben ik Kwalipro Training & Coaching begonnen.

Ik help je alles uit je contacten te halen door te communiceren vanuit verbinding. Daarmee kun je duurzame resultaten bereiken in plaats van alleen korte termijn succes. Geen verkooptrucjes dus. Ik richt mij daarbij op je verbale en non-verbale communicatie. Wat je leert is breed toe te passen. Of je nu gaat netwerken, in gesprek bent met een potentiele klant of zelfs privé. We zijn vaak op zoek naar het “goede” gevoel. Wist je trouwens dat 80% van de zakelijke beslissingen wordt genomen op basis van niet zakelijke overwegingen? Dat onderstreept het belang van communiceren vanuit verbinding.

Mijn workshops onderscheiden zich doordat ze opgezet worden vanuit de concrete praktijk van de deelnemers. Het effect daarvan is dat deelnemers de casuïstiek herkennen en voelen wat dit met hen doet. Dat kan alleen als de casuïstiek “echt” is. Het is erg gaaf om te zien hoe snel mensen dan in de leerstand komen. De trainingen zijn interactief van opzet en gericht op ‘intrainen”. Deelnemers gaan dus vooral aan de slag in plaats van teveel tijd te besteden aan luisteren naar een theoretisch verhaal. Daardoor veranderen deelnemers hun gedrag veel sneller.

Soms heb je maar een klein zetje nodig, soms heb je meer nodig. Ook kan een individuele sessie of traject passender zijn dan een groepsworkshop. Dat is uiteraard mogelijk. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijke kennismaking!

De komende jaren wil ik groeien met Kwalipro Training & Coaching. De fabriek zie ik daarbij als een waardevolle sparringpartner die op het juiste moment op mijn pad is gekomen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op