Home Starten met ondernemen Jolanda Howell
<

Jolanda Howell

“Mijn bedrijf/organisatie verduurzamen… ‘Iets’ doen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen… Ik wil wel, en moet eigenlijk ook wel. Maar wat dan precies? Waar begin ik? En ik doe toch al wat? En wanneer moet ik dit doen dan? Ik heb het hartstikke druk!”

Herkenbaar?

Naast dat belangrijke punt om de wereld een beetje te helpen door bewust duurzame keuzes te maken als bedrijf, geloof ik stellig dat het nog veel meer voordelen oplevert, ook qua bedrijfsresultaten! Meer betrokken medewerkers, lager ziekteverzuim, makkelijker nieuw personeel binnenhalen, betere zichtbaarheid, meer klanten en nog meer!

Mijn naam is Jolanda Howell, ‘Met Groene Ogen’. Met Groene Ogen helpt bedrijven en organisaties om aan de slag te gaan met het vaak steeds terugkomende agendapunt op hun to-do lijst: ‘duurzaamheid’. Dit doen we door handen en voeten te geven aan deze term, toepasbaar op het betreffende bedrijf. We werken relatief snel naar concrete stappen toe, met de bijbehorende resultaten. Ook zorgen we dat dat het een permanente plek in de organisatie krijgt.

En.. de tijdsinvestering zal je meevallen!

Heel graag helpen we jouw bedrijf ook ‘vergroenen’ zoals ik het zelf graag samenvat (én te laten profiteren van de bijbehorende voordelen!)
Zodat je nog trotser op je bedrijf kunt zijn!

 

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op