<

Kai Engelmann

Aangenaam! Wij zijn Studio Baaz. Een klein, maar eigenwijs reclame- en ontwerpbureau waar creativiteit en commercie elkaar ontmoeten. Wij maken niet alleen een commercieel en eerlijk ontwerp an sich, we kijken naar het gehele plaatje.

Naast ontwerpen en vormgeven van communicatiemiddelen zoals logo’s, huisstijlen, folders, website’s, magazines denken wij mee over meerdere middelen die je in zou kunnen zetten, zoals bijvoorbeeld een facebook campagne. Wij kijken verder dan die ene actie en zijn altijd op zoek naar het ideale totaalplaatje. We streven naar een totaaloplossing en willen de ondernemer daarbij graag ontzorgen.

Studio Baaz bestaat uit een team van professionals onder leiding van Kai Engelmann. Na wat gesnuffel aan een HBO opleiding Communicatie en de Kunstacademie vond Kai bij Cibap in Zwolle de ideale combinatie tussen functionaliteit en creatieve vrijheid. Hierdoor kan ze klanten goed kan helpen. “Ik maak graag mooie dingen en word blij als een klant blij is. Ik hou ervan om te verrassen en te verBAAZen. Daarnaast zie ik mijn werk als onderdeel van mezelf. Er is genoeg passie dus! Deze passie probeer ik bij mijn klanten ook te ontdekken om zo samen tot een goed eindresultaat te komen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op