Home Starten met ondernemen Katrien Eggens & Renate Westervaarder
<

Katrien Eggens & Renate Westervaarder

KENNIS2 (Kennis in het kwadraat) is het label waaronder wij sinds 2019 events organiseren. Kennisvents in Noord-Nederland, door en voor Noordelijke ondernemers. Waarom kennis van ver halen als deze om de hoek verkrijgbaar is. Waarom in de file staan, terwijl je (bijna) op de fiets naar jouw training, workshop of event kan. Wij zijn Katrien Eggens (trainer/coach ) en Renate Westervaarder (eventmanager). Het label KENNIS2 hebben wij opgezet naast onze eigen ondernemingen, Katrien Eggens Training & Organizing & WIE (Westervaarder in Events). Beide hebben wij een passie voor organiseren, netwerken, effectief werken en verbinden. Door onze krachten te bundelen is ‘Kennis in het kwadraat’ ontstaan.

Als mensen ons voor het eerst treffen, zeggen ze wel eens: wat lijken jullie op elkaar! We zeggen hetzelfde, we doen hetzelfde en we denken hetzelfde. Het is bijna eng. Maar wij geloven niet in toeval. Dat wij samen begonnen zijn aan KENNIS² heeft dan ook zo moeten zijn. Toch zijn er gelukkig ook nog wezenlijke verschillen waarin we elkaar mooi aanvullen. Waar Renate op de details let en voor de laatste finishing touch zorgt, is Katrien juist van het overzicht en de rust bewaren. En als Katrien in al haar enthousiasme een risico eens voor lief wil nemen, weet Renate subtiel op de rem te trappen.

Onze ambitie is om een aansprekende kennispartner in Noord-Nederland te zijn. Organisatie van kennisevents en de verbindende factor tussen bedrijven en kennisaanbieders. Wij hebben gekozen voor de Ondernemersfabriek om ons netwerk te vergroten en om uit onze eigen cocon te komen en te leren van de andere ondernemers binnen de Ondernemersfabriek.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op