Home Starten met ondernemen Levi Vandenberg
<

Levi Vandenberg

Als winnaar van the Business Voice Assen 2018 krijg ik de kans om boekjeplekje.nl verder te ontwikkelen en uit te groeien tot startup van 2019 in de OndernemersFabriek Assen. Boekjeplekje.nl

De OndernemersFabriek is een fijne omgeving waar je de ruimte krijgt om zowel jezelf en je bedrijf te ontwikkelen. Niet alleen deze ruimte is fijn maar ook het grote netwerk waar je deel van uit maakt. Het is geweldig om te zien dat de gemeente Assen en provincie Drenthe starters en gevestigde ondernemers wil helpen te ontwikkelen en te laten groeien zo ontstaat een mooie win-win situatie.

Vraag jij je af waar bij jou in de buurt een feestje georganiseerd kan worden of welk bedrijf een vergaderruimte heeft die gehuurd kan worden? Of beschik jij over een ruimte die kan dienen als werkplek? Op boekjeplekje.nl brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Boekjeplekje.nl is een internetplatform wat volledig geautomatiseerd is. Verhuurders bieden hun locaties aan en voeren informatie, beschikbaarheid en huurprijs in. De huurder zoekt op locatie en/of categorie en boekt en betaald direct.

Eind februari zullen de eerste locaties online staan en kunnen gebruikers locaties zoeken en boeken. Heeft u ruimte(s) beschikbaar? Neem contact op en wij begeleiden u graag naar het krijgen van meer reserveringen zonder moeilijke toestanden.

Boekjeplekje.nl, boek eenvoudig en snel jouw plekje in NL

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op