<

Manda Gritter

Wil jij weten hoe beelden binnen jouw organisatie kunnen zorgen voor meer helderheid, creativiteit en daadkracht? En hoe krachtige beelden ervoor zorgen dat jullie boodschap beter wordt begrepen en meer impact heeft?

Jarenlang vroeg ik mij af waarom tekst bij mij zo slecht blijft hangen. Totdat ik mij er bewust van werd dat ik in meer in beelden denk dan in woorden, en ik ben niet de enige. Iedereen wordt geboren als beelddenker en 60% van de mensen blijft leren en denken in beelden. Niet gek dus dat tekst vaak niet blijft hangen.

De kracht van beelden

Of het nu gaat om jullie missie, plan, aanbod, project of proces, met krachtige beelden vergroot je de impact van jullie boodschap! Iedereen begrijpt beelden, het trekt de aandacht en blijft hangen. Door jullie boodschap te vertellen met beelden onthouden mensen het veel beter. Met beelden die precies aansluiten bij wat jullie willen vertellen, is jullie boodschap helder, inspirerend en zichtbaar.

Beelddenker én beeldmaker

Ik ben Manda Gritter, beelddenker én beeldmaker. Ik hou van brainstormen én creëren, van eerste idee tot een visueel resultaat. Samenwerking vormt de ‘gele draad’ in alles wat ik doe. Alleen gaat het soms sneller, maar samen komen we verder. Het is voor mij dé manier om tot krachtige beelden te komen die écht impact hebben!

PicturePower in de OndernemersFabriek

Ik zie een plek in de Ondernemersfabriek als een mooie kans om met mijn bedrijf een volgende stap te zetten. Door de energie van een inspirerende plek met toffe ondernemers, elkaar vooruit helpen, sparren met de ondernemerscoach en andere ondernemers. Een fijne plek om écht die volgende stap te zetten in de ontwikkeling van mijn bedrijf.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op