<

Mandy Beukers

Mijn naam is Mandy Beukers en eigenaar van RV Style. RV Style is een ontwerpstudio voor interieur- en/of lichtontwerp.

Veel mensen zien hun interieur als steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Maar het blijkt niet voor iedereen even makkelijk te zijn, een interieur te creëren waar u blij van wordt, waar u kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen; kortom een plek die aansluit bij waar u behoefte aan hebt op dat moment.

Ook het belang van licht wordt door veel mensen onderschat. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt het interieur zoveel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtontwerp gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten.

Om dit doel te bereiken geloof ik in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgevers.
“Ik geloof dat wanneer je huis of bedrijf een verlengde van je persoonlijkheid is, je er optimaal van kunt genieten, je voelt je thuis waardoor het bijdraagt aan je geluk.”

De keuze om mij aan te sluiten bij de ondernemersfabriek is om mij te helpen groeien als ondernemer, mijn netwerk te vergroten en voor mezelf doelen te bepalen en uiteindelijk te behalen. Mijn partner Menno Beukers heeft een onderneming Domotica Design en vanuit dit bedrijf is RV Style ontstaan, dit omdat wij steeds meer vraag kregen om een totaal pakket aan te kunnen bieden. Omdat ik ook mijn eigen identiteit wil neerzetten heb ik mij aangesloten bij de ondernemersfabriek. Ik denk dat de ondernemersfabriek mij hier enorm in kan ondersteunen. En op deze manier sta je er niet alleen voor.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op