<

Marco Fikkers

De Software Ontwikkelaar is ontstaan vanuit de ambitie om te werken aan de leukste innovatieve ideeën op het gebied van software ontwikkeling. Nergens krijgen we meer energie van, dan om tafel zitten en een goed idee een paar handen en voeten geven.

Met De Software Ontwikkelaar maken we passende technische oplossingen met als doel tijdsbesparing, inzicht of vernieuwing. We vertalen exacte behoefte naar een intelligente online applicatie, native / hybride app of supersnelle api koppeling.

Technisch is er meer dan 13 jaar ervaring aanwezig en kennen we de klappen van de zweep als het gaat om het van de grond af aan opzetten van een nieuwe applicatie, of juist een complete vernieuwing van een omgeving. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en verwerken deze constant in onze software. Hierdoor maken we applicaties welke in de toekomst enorm goed mee kunnen komen en waar de nieuwste mogelijkheden van de hardware altijd snel benut worden.

In de komende jaren willen we een plek creëren, waar creatieve en uitdagende ideeën altijd vrij baan hebben en onze relaties gegarandeerd zijn van een hoogwaardige technische oplossing, waar geen omkijken naar is. Langdurige relaties die het leuk vinden om binnen te lopen of de telefoon te pakken. Meedenken, omdenken en doordenken, met als resultaat hoge kwaliteit en blije gezichten van iedereen die met de software gaat werken.

Ook een weergaloos idee voor een applicatie of app? We schuiven enorm graag aan, al is het enkel om een klein stukje mee te mogen denken.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op