Home Starten met ondernemen Mario ten Berge
<

Mario ten Berge

Ik ben Mario ten Berge 52 jaar en woon sinds 5 jaar in Assen ik ben getrouwd en we hebben 3 dochters.

15 januari 2018 heb ik Electric motorcycles Assen ingeschreven bij de kamer van koophandel. Ik verkoop  elektrische motoren en geef de benodigde service aan de motoren. Ook verhuur ik elektrische motoren en auto`s  o.a. Tesla, en organiseren we meerdaagse motor toerritten en geven we electric expirience in een volledig verzorgde dag of dag deel met motor of auto.

Ik heb gekozen voor De OndernemersFabriek omdat ik het goed vind om vooral in de op startfase van je bedrijf feedback te krijgen op je onderneming van mede ondernemers. Verder is het netwerk dat De OndernemersFabriek een startende ondernemer kan bieden erg waardevol. Ik hoop dus dat ik hier de mogelijkheid krijg veel mensen, bedrijven en bijvoorbeeld Provincie en gemeente te ontmoeten zodat mijn bedrijf kan groeien. Uiteindelijk is netwerken zeer belangrijk.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op