<

Mark Goos

Mark Goos, 18 jarige student die de opleiding Marketing en Communicatie volgt aan Het Drenthe College  Ubbekingecamp. Dit voor het derde jaar op rij in de studentenraad met de functie secretaris én volgt de MBO Top Academie naast zijn gewone opleiding.

Mark heeft meegedaan aan de Young Business Awards for students 2017, en heeft hierbij de 1e plaats behaald. Hiermee heeft hij een startkapitaal van € 1500 voor zijn winnende idee gewonnen.

Nu een aantal maanden later is het winnende idee “VLNTR” uitgegroeid tot zijn missie. De missie om ervoor te zorgen dat meer mensen vrijwilligerswerk gaan doen én iets vinden dat bij hun past! Door dit op een efficiënte manier te voorzien zal het ervoor zorgen dat organisaties snel en met grote getale vrijwilligers kunnen werven voor zijn of haar acties, daarnaast biedt VLNTR de mogelijkheid om een duurzame relatie op te bouwen tussen de organisaties en de vrijwilligers.

Natuurlijk zullen er nog veel handelingen moeten worden ondernomen om dit plan tot uiting te brengen. Hierin zal ik (deels) worden begeleid bij de OndernemersFabriek.

Waarom is er gekozen voor de OndernemersFabriek en niet het zolderkamertje?

De OndernemersFabriek heeft een breed en uitgebreid netwerk waar je gebruik van kunt maken. Faciliteiten om te werken en klanten te ontvangen. En persoonlijke begeleiding met als voorbeeld het businessplan optimaal te laten functioneren. En het begeleiden in diverse gesprekken met klanten en aannemers.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op