Home Starten met ondernemen Martin Herskamp
<

Martin Herskamp

Martin Herskamp is een rustige gedreven ondernemer die andere ondernemers helpt zodat jij als ondernemer kan doen wat je graag wilt en dat is ondernemen. Door het administratieve proces en werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren en de software die de ondernemer al gebruikt te koppelen aan de boekhouding heeft de ondernemer altijd zicht op hoe het met zijn onderneming gaat. De ondernemer kan sneller beslissen of wijzigingen, investering of juist de ingeslagen weg te verbreden de juiste keuze is.

Ik ben de financiële sparringpartner van de ondernemer, door mijn administratieve, bedrijfseconomische en ICT achtergrond kan ik veel ondernemers helpen die normaal deze ingang niet hebben voor een vast bedrag per maand dat bij aanvang wordt afgesproken, maar uiteraard aangepast kan worden als de dienstverlening verandert moet worden.

Ben je op zoek naar iemand die je bonnetjes inboekt dan moet je vooral niet bij mij zijn. Maar wil je de digitale mogelijkheden ervaren bel 06 83034668 of mail martin.herskamp@oamkb.nl voor een oriënterend gesprek.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op