Home Starten met ondernemen Matthias van der Meer & Niels Hofmeijer
<

Matthias van der Meer & Niels Hofmeijer

Designstudio Brand95 levert krachtige concepten met een bijbehorend sterk design. Vanuit het oogpunt van twee jonge creatievelingen belichten wij de zakelijke communicatiewereld vanuit een andere hoek.

Wij leven in een tijdperk waarin er meer bedrijven zijn dan ooit. Volgens de KvK staan er op dit moment ruim 1,7 miljoen bedrijven geregistreerd in Nederland. Dus wordt het steeds belangrijker om als bedrijf op te vallen!

Wij willen bedrijven op de kaart zetten. Door met onze jonge blik naar uw verhaal te kijken kunnen wij uw identiteit vastleggen en vervolgens toepassen in al uw media uitingen. In dit gehele proces ervaart u het gemak van één leverancier.

Het is belangrijk dat uw verhaal op de juiste plek terecht komt. Het kan hier gaan om de marketing en promotie van uw bedrijf, een nieuw product wat u op de markt brengt, een leuke aanbieding en nog zoveel meer! Wij kunnen u naast het design ook assisteren in het opstellen van een communicatieplan en het uitvoeren hiervan.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op