Home Starten met ondernemen Mehran Pourmiri
<

Mehran Pourmiri

Wij mensen zijn avonturiers, wij willen nieuwe dingen en nieuwe landen ontdekken. Wij willen onze horizon verbreden. Reizen is de manier om kennis en ervaring op te doen. Door nieuwe culturen te leren kennen verkrijg je nieuwe inzichten. Daarnaast is het zo dat reizen gelukkig maakt.

Het idee om een reisorganisatie op te richten ontstond tijden het bezoek aan de opening van tentoonstelling “Iran, bakermaat van de beschaving” bij het Drents Museum in Assen. Tijdens de opening heb ik met diverse mensen die betrokken waren bij de totstandkoming van de tentoonstelling gesproken. Van de gesprekken raakte ik steeds enthousiaster om hierin iets te doen. Aangezien ik van nature een avonturier ben, besloot ik om hier serieus mee aan de slag te gaan. Ik heb eerst een marktonderzoek gedaan. Daaruit blijkt dat het aanbod zeer beperkt is. Pakketreizen die worden aangeboden zijn voornamelijk klassieke reizen. Ik vind dat Iran voor de reiziger veel meer te bieden heeft dan alleen zijderoute en geschiedenis. Mijn missie is de deuren openstellen voor alle doelgroepen en de reizigers –  van elke leeftijdsgroep – de mogelijkheid geven om via mijn website de juiste informatie te  vergaren over reizen naar allerlei gebieden in Iran.

COCOBANCO is de naam van mijn reisorganisatie. Mijn bedrijf biedt goed georganiseerde avontuurlijke reizen naar Iran. Daarnaast is het mogelijk om individuele reizen te boeken. Wil je reisadvies en of informatie inwinnen over reisbestemmingen en nader mogelijkheden verkennen in Iran, ik sta voor je klaar.

Kijk rustig rond op mijn website www.cocobanco.nl Mocht je vragen hebben mail me naar info@cocobanco.nl Bellen mag ook. Het telefoonnummer van mijn bedrijf is 085-060 80 80 (lokaal tarief). Uiteraard is het mogelijk om mij persoonlijk te ontmoeten. Ik kan naar je toekomen of plannen we een afspraak bij OndernemersFabriek in Emmen.

Laat ik deze korte voorstelling afronden met een citaat van Loesje “als de tijd vliegt, vlieg mee”

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op