Home Starten met ondernemen Mike van Holsteijn
<

Mike van Holsteijn

Mike van Holsteijn wil met de Healthcoin een omgeving creëren die ons continu prikkelt om de gezonde keuze te maken en om een gezonde lifestyle aan te meten. Het zou toch ideaal zijn als je direct beloond wordt voor het maken van een gezonde keuze?

Het concept wat Mike van Holsteijn heeft bedacht heeft alles te maken met een nieuwe digitale munt, namelijk de Healthcoin. De Healthcoin kun je sparen en verdienen door iets gezonds te doen (de trap nemen in plaats van de lift), een gezond doel te halen dat je jezelf hebt gesteld (BMI op 20) of het gezonde product te kopen (groente smoothie in plaats van junkfood). Wanneer je de Healthcoin hebt verdiend kun je deze alleen uitgeven aan iets gezonds, denk aan korting bij de sportvereniging, korting op nieuwe sportschoenen of het inhuren van een lifestyle coach.

Mike Holsteijn: “Mijn ultieme droom is het creëren van een economie waarin gezondheid centraal staat, zodat gezond leven en economisch rendement hand in hand gaat”.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op