Home Starten met ondernemen René Heidotting
<

René Heidotting

Ik ben René Heidotting 38 jaar, getrouwd en ik heb 2 dochters. Sinds 1 januari 2019 ben ik gestart met mijn onderneming een administratie- en advieskantoor aangesloten bij OAMKB, een netwerk van financieel professionals. OAMKB staat voor Online Accountants Midden- en KleinBedrijf.

Welke ondernemer vindt de boekhouding nou echt leuk? De meeste ondernemers ervaren de boekhouding als tijdrovend en het is ook zeker geen hobby voor de meeste ondernemers.

Wat als je nu een administratiepakket ervaart die ervoor zorgt dat je tijd overhoudt? Dat je in het weekend met een gerust hart naar het voetbalveld of naar een sporthal kan gaan om naar de wedstrijden van je kinderen te kijken. En niet op zondagavond nog verkoopfacturen hoeft te maken maar lekker op de bank naar je favoriete serie kan kijken?

Klinkt dat als muziek in je oren? Te mooi om waar te zijn? Nee absoluut niet! Ik maak namelijk gebruik van een pakket wat zeer innovatief is en wat boekhouden makkelijk en leuk maakt. En je hoeft er niet eens een administratieve achtergrond voor te hebben. Het pakket werkt voor jou. Je krijgt 24/7 inzicht in je cijfers wat je als ondernemer helpt om te groeien met je onderneming en doelen te stellen voor de toekomst.

Door mijn ervaring, bijna 20 jaar in het MKB, ben ik een sparringpartner die proactief is en je helpt met het realiseren van je doelstellingen. Persoonlijk contact vind ik belangrijk, ook in het tegenwoordige digitale tijdperk. Ik wil dan ook graag de ondernemer achter de onderneming leren kennen. Door het persoonlijk contact kun je bouwen aan een vertrouwensrelatie wat zeer waardevol is voor zowel ondernemer als adviseur.

Mijn diensten zijn opgenomen in een vaste maandprijs. Dus géén verrassingen achteraf maar duidelijkheid!

Een van de redenen dat ik mij heb aangesloten bij de Ondernemersfabriek is de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Daarnaast worden er ook diverse workshops aangeboden en ben je aan het sparren met andere (startende) ondernemers wat je met elkaar verbindt en iedereen vooruit helpt om ieders doelen te halen

 

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op