<

Roy Koch

InDiv Solutions – IT -dienstverlener in Zuidoost-Drenthe – werd in 2013 opgericht door 3 zelfstandig ondernemers en onderscheidde zich in de markt voor web- en  IT- diensten. InDiv Solutions wil vooral de klantvraag goed begrijpen. Vanuit die gedachte hebben zij slimme oplossingen bedacht die de klanten vooruit helpen. Daarvoor werken ze samen met diverse partners, waaronder Dell. De klanten waarderen dit enorm. Niet voor niets is InDiv Solutions vier jaar achter elkaar uitgeroepen tot dienstverlener van het jaar van de provincie Drenthe. Het team staat bijna dag en nacht klaar om klanten te helpen, waardoor zij weer verder kunnen met hun eigen business. Dat doet InDiv Solutions door goed te luisteren en de best passende oplossing te bieden.

Halverwege 2017 scheidden de wegen van Roy en zijn medeaandeelhouder. Dat was een heftig besluit en voor Roy het moment om met nog meer enthousiasme aan zijn bedrijf te werken. Dankzij de gedrevenheid van Roy alsmede het business development traject binnen de OndernemersFabriek maakt InDiv Solutions inmiddels een mooie groei door. Er wordt met 1 designer, 1 IT-er en 3 developers inclusief Roy hard gewerkt om de optimale dienstverlening aan klanten aan te bieden. De vooruitzichten zijn positief en ook dit jaar verwachten ze weer te groeien.

 Vanuit de OndernemersFabriek Drenthe wensen wij Roy en zijn team veel succes voor de toekomst!

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op