<

Roy Stevens

Stevast Techniek levert technisch personeel (mbo en hbo) voor onderhoud en machinebouw, ondersteunt technische diensten en heeft een eigen opleidingsschool. Stevast Techniek heeft ruime ervaring in de detachering van technisch opgeleid personeel. Wij selecteren voor je bedrijf de juiste mensen.

Geen enkel bedrijf, functie of monteur is gelijk. In een persoonlijk gesprek maken we een inventarisatie. Een vast contactpersoon zorgt voor een soepele samenwerking.

Bij de plaatsing van medewerkers gaan we niet over een nacht ijs. Iemand niet deel uitmaakt van onze vaste poule, testen we in onze eigen opleidingsschool in Beilen.Dan kijken we bijvoorbeeld of hij elektrische schema’s lezen en begrijpen? Wat weet hij van besturingstechniek?Door deze grondige voorbereiding weten we zeker dat de juiste man op de juiste plek wordt ingezet.

Stevast Techniek is gevestigd in Beilen. Daar hebben we een bedrijfshal voor assemblage en ons eigen opleidingscentrum. We werken voornamelijk in het noorden, oosten en midden van Nederland. Maar als het zo uitkomt werken we ook in het buitenland, bijvoorbeeld in Arizona in de Verenigde Staten.Onze medewerkers wonen verspreid over het land. Dat betekent dat ze vaak dichtbij gedetacheerd kunnen worden. Dat is goedkoper voor de opdrachtgever, omdat de reiskosten beperkt blijven.

Onze eigen school biedt een compleet opleidingspakket. Van leerling tot zelfstandig monteur. Door diverse projecten in verschillende branches worden mensen breed opgeleid. Ook kun je in het buitenland aan de slag.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op