<

Ruben Linders

Met onze dienstverlening verkoopt u uw auto particulier snel, effectief en tegen de hoogst mogelijke waarde, maar bespaart u tevens al gauw duizenden euro’s bij de aankoop van een andere auto. Bij ons geldt: ‘No cure, No pay’, omdat we 100% overtuigd zijn van de te leveren expertise. Eerlijkheid en transparantie staan daarbij in hoog vaandel.

Wat dacht u van spectaculaire videoreportage vanuit een drone? Of een persoonlijke website voor uw auto? Van iedere auto maken wij een professionele fotoshoot van 100 foto’s op een statige locatie en wordt het totaalplaatje éxtra uniek gemaakt, middels een pakkende verkooptekst. RubzAutomotive.nl kan u tevens excellent van dienst zijn bij de zoektocht naar dé ideale auto, zowel in Nederland als Duitsland en België. Met gedetailleerd zoeken, aankooprisico’s weg nemen en scherp onderhandelen bespaart u al gauw duizenden euro’s. Als (auto)bedrijf geïnteresseerd? We bieden u talloze creatieve marketingoplossingen, zoals SEO- en SEA campagnes, organiseren van events, professionele foto- en videopresentaties of een nieuwe website.

Ik kies vaak voor onorthodoxe oplossingen met maar 1 doel voor ogen, namelijk resultaat. Ik stel veel vragen, maar ik hou het niet bij praten. Met mijn lef, energie en enthousiasme weet ik steevast de particuliere autokoper te bereiken. Ik speel snel, slim en op een verfrissende wijze in op nieuwe ontwikkelingen. 60% van de tijd ben ik bezig met bemiddeling, tevens heb ik een wisselende eigen voorraad van gemiddeld 7 (BMW-)cabrio’s.

Afgezien van de schitterende locatie in Assen heb ik mij aangesloten bij de Ondernemersfabriek, omdat ik wat coaching nodig heb wat betreft de groei, ontwikkeling en structuur van mijn bedrijf. Ik doe onwijs veel leuke opdrachten, maar ik mis de continuïteit, collegialiteit en stabiele basis. De Ondernemersfabriek faciliteert mij bij strategische- en tactische ontwikkeling, groeien en meer structurele waarde te bieden. Daarnaast biedt zij haar uitgebreide kennis, kunde en netwerk op een vlotte, innovatieve wijze aan.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op