<

Ruud Linders

Aeolus is een figuur uit de Griekse mythologie. Hij was de Griekse god van de wind.

Veel organisaties hebben dagelijks te maken met de nodige tegenwind. Zowel consumentengedrag als de omgeving waarin organisaties zich bevinden veranderen in een razend tempo. Het bijbenen hiervan is voor velen een enorme opgave. Zij zullen voortdurend nieuwe posities moeten innemen  en een passend antwoord formuleren en uitdragen. Niet elke organisatie is hiervoor goed uitgerust. Medewerkers houden namelijk lang vast aan tradities, vaste structuren en ritmiek. Een frisse wind kan daar verandering in aanbrengen en organisaties en medewerkers in beweging brengen. AEOLUS zorgt voor zo’n frisse wind.

Ik bied begeleiding en ondersteuning aan op het gebied van positionering en profilering in de volgende resultaatgebieden:

– Strategie
– Merk
– Marketing en Communicatie
– Management

Ik ben altijd gericht op het actief leveren van een bijdrage aan de revitalisering van organisaties en aan maatschappelijk en financieel rendement. Ik ben een Creative Officer, een expert op het gebied van Marketing en Communicatie, een manager, een sparringpartner, een critical friend.

Ik houd er niet van om op de winkel te passen. Ik wil positioneren en profileren. Ik kies vaak voor onorthodoxe oplossingen met maar 1 doel voor ogen, namelijk resultaat. Ik stel veel vragen, maar ik hou het niet bij praten. Realisatiekracht is mijn onderscheidende waarde. Met mijn lef, energie en enthousiasme weet ik steevast de interne en externe doelgroep te bereiken. Ik speel snel, slim en op een verfrissende wijze in op nieuwe ontwikkelingen. Ik neem organisaties en medewerkers hierin mee en geef hen nieuwe energie en vertrouwen in de toekomst.

Ik heb mij aangesloten bij de Ondernemersfabriek, omdat ik op zoek ben naar schaalvergroting. Ik geloof dat mijn opdrachtgevers gebaat zijn bij een ‘one stop shopping’ partij. De Ondernemersfabriek faciliteert mij bij het vinden naar geschikte partners om mijn bedrijf te laten groeien en meer toegevoegde waarde te bieden. Daarnaast biedt zij haar uitgebreide kennis, kunde en netwerk aan en zijn ze nog aardig ook.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op