<

Sarah Kingma

‘Dat jouw personeel toppers zijn wist je al. Maar weet je ook dat het mensen zijn, met menselijke zorgen? Zorgen die ervoor kunnen zorgen dat hun top of mind , op zijn zachtst gezegd, niet echt werk-gerelateerd is. En dat is voor even misschien ok, maar op lange termijn worden zorgen, misschien problemen.

Door medewerkers de kans te bieden om tijdens werktijd gebruik te maken van een professionele sparpartner, laat je zien dat je het belangrijk vindt dat het goed met ze gaat. Het is nu eenmaal niet jouw taak om je werknemers ook psychosociaal te begeleiden, logisch. Dit neemt niet weg dat het een waardevolle bijdrage zou zijn aan een gezond werkklimaat en besparing op torenhoge kosten van afwezige werknemers. Mijn diensten volgen geen uitgestippelde route, want die bestaat in mijn ogen niet. Als je benieuwd bent naar de route die het beste bij jouw bedrijf en medewerkers past adviseer ik je een afspraak met mij te maken. Samen zoeken we uit waar we op tijd kunnen ontluchten om te voorkomen dat de druk te veel wordt. ‘

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op