Home Starten met ondernemen Stéfanie Herstel
<

Stéfanie Herstel

Woorden kunnen raken, verbinden, shockeren, tongen losmaken en vooral context bieden aan een gedachte, de wereld en aan een verhaal. Jouw verhaal. Van blogs tot storytelling. Om jouw merkidentiteit vorm te geven, heb je content nodig. Ik kan je daarmee helpen. In de vorm van adviezen of het schrijven van pakkende teksten die volledig aansluiten bij jouw merk.

Om anderen te kunnen overtuigen van de kracht van content, ben ik mijn eigen onderneming gestart: The content society. Als contentmarketeer kan ik mensen helpen bij het vinden van de juiste tone of voice en kan ik een merk helpen vorm te geven. Wat is jouw kracht? Waarom doe jij wat je doet? Welke behoefte vervult jouw product of dienst?

The content Society en De Fabriek
Door mij aan te sluiten bij de Ondernemersfabriek wil ik groeien met mijn bedrijf. Woorden en daden samenvoegen en met zowel mijn eigen krachten als die van de businesscoaches en andere ondernemers van de Fabriek een geweldig bedrijf neerzetten. Niet alleen om zelf beter van te worden, maar ook door anderen te helpen. Te netwerken en elkaar te stimuleren het onderste uit de kan te halen.

Over vijf jaar wil ik een volwaardig bedrijf hebben waarin het niet alleen meer om mij draait, maar waarin ik onderdak kan bieden aan verschillende communicatierichtingen. Elkaar aanvullen en de wereld overtuigen van de kracht van communicatie.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op