<

Suzan de Wit

Iedere zzp’er, freelancer of ondernemer met een eenmanszaak krijgt bij ons een voorkeursbehandeling. Dat is bijzonder! Want voor zover wij weten, is er geen administratiekantoor gespecialiseerd in de boekhouding van jou als zzp’er.

Geef ons die schoenendoos vol met bonnen, wij nemen je werk uit handen, zonder jouw werk af te nemen. Gebruik ons als vraagbaak en sparringpartner. Je krijgt no-nonsense-antwoorden terug, voor een eerlijke prijs.

Suzan is in de omgeving Hoogeveen actief met ZZPerfect. ‘Mijn doelstelling is om (startende) ondernemers te helpen met èn te informeren over het voeren van een goede administratie.’

‘Daarnaast organiseer ik regelmatig Belastinglab bijeenkomsten waarbij ondernemers vrijblijvend kunnen langskomen voor vragen over zijn of haar bedrijf, boekhoudkundige en belastingvragen.’

ZZPerfect is laagdrempelig met een hoog spijkerbroekengehalte, we leggen je alle belastingtaal graag begrijpelijk uit én zijn jouw sparringpartner als het gaat om het maken van financiele keuzes voor je bedrijf.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op