Home Starten met ondernemen Toine Straatman & Elise van der Laan
<

Toine Straatman & Elise van der Laan

Theatrale belevingen met een lach! Leer door te lachen en door samen te beleven! Deze gedachten liggen ten grondslag aan alle diensten en concepten die Van Straat tot Laan BV aanbiedt. Als trainings- en theaterbedrijf creëren wij belevingstheater voor de zakelijke markt. Daarnaast produceren wij kinderproducties en ontwikkelen en leveren wij diverse podium- en theaterconcepten. Het bedrijf is opgericht door Elise van der Laan en Toine Straatman. Een krachtig duo met uiteenlopende achtergronden en waar het enthousiasme, de energie en de chemie vanaf straalt. Elise is een professioneel actrice, theaterdocent en regisseur en Toine heeft jarenlange ervaring als programma- en interim-manager. Wij handelen vanuit de inhoud en wij gebruiken het theater als middel. Kijk voor meer informatie over de diensten en concepten van Van Straat tot Laan BV op: www.vanstraattotlaan.nl

Van Straat tot Laan BV heeft voor de OndernemersFabriek gekozen, omdat ons jonge bedrijf snel en explosief groeit. De OndernemersFabriek biedt ons de kans en de expertise om ons bedrijf gefundeerd verder uit te bouwen. Door voortdurende sparring over de inrichting en toekomst van ons bedrijf bieden wij ons met de OndernemersFabriek een mooie springplank naar de toekomst!

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op