Home Starten met ondernemen Vivian Oosterbaan
<

Vivian Oosterbaan

Inspirerend leiderschap is vakmanschap. Het is een unieke combinatie van logisch nadenken en intuïtief vermogen. Dit geldt op elk niveau, en zeker in situaties/functies die veel initiatief van iemand vragen.

Het verschil bij Oosterbaan coaching zit hem in de essentie van coachen; namelijk dat natuurlijk leiderschap vanuit een natuurlijke bron komt, en dat vertrouwen op innerlijke wijsheid naast logica een wezenlijk verschil maakt. Vanuit de gedachte dat alle menselijke eigenschappen een eigen kracht bezitten, wordt gewerkt met een aanpak die de natuurlijke kern versterkt. Die persoonlijke kracht brengen we naar de voorgrond om een natuurlijk en inspirerend leiderschap te creëren.

Coaching is samenwerken om uit te vinden wat jouw persoonlijkheid van nature zo krachtig maakt en hoe dit het best kan worden ingezet om te inspireren en te motiveren. Hoe dichter je hierbij bij je eigen intuïtieve kern komt, hoe natuurlijker je als een leider inspireert. Je leiderschap wordt magnetisch.

Daarbij is Vivian Oosterbaan gespecialiseerd in krachtig vrouwelijk leiderschap. Vrouwen vertrouwen van nature meer op hun intuïtief vermogen en dragen zo op een synergetische manier bij aan conventioneel (mannelijk) leiderschap. De kunst is om dit vast te houden, op een professionele manier. Zelf heeft zij als 18 jaar authentieke ervaring als technische leidinggevende bij de NAM/Shell. Zie hiervoor ook www.oosterbaancoaching.nl

De OndernemersFabriek is voor Oosterbaan Coaching een motiverende plek om als jong bedrijf de expertise van andere bedrijven te kunnen benutten. In het bijzonder door regelmatig gebruik te kunnen maken van sparring, netwerkcontacten en andere invalshoeken, is de verwachting snel een gezond en groeiend bedrijf te kunnen neerzetten.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op