Home Starten met ondernemen Thap van der Veen
<

Thap van der Veen

Hey! Ik ben Thap van der Veen en samen met Deanne van Dijk, Mark Overeem, Pascal Adema en Sjors Polman zijn wij als trotse studenten van Groningen bezig met de applicatie NightCyclus. Onze app zal als eerste uitgebracht worden voor de studentenstad Groningen, om deze stad voor iedereen op de kaart te zetten.

Iedereen kent het probleem wel, dat wanneer je voor het eerst een stad bezoekt je niet bekend bent met alle uitgaansgelegenheden die de stad te bieden heeft. Is het niet zonde dat er met alle informatie die wij binnen handbereik hebben er nog geen duidelijk overzicht bestaat van alle cafés, bars, kroegen, clubs en stadsgarderobes? Met de applicatie NightCyclus heeft straks iedereen alle informatie over het uitgaansleven van een willekeurige stad in een handomdraai gevonden.

Voor ons eerste project; NightCyclus, zal de Ondernemersfabriek fungeren als onze basis. NightCyclus is een online platform in de vorm van een mobiele applicatie dat het uitgaansleven in kaart gaat brengen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op