Sterker uit de coronacrisis met de Experttafel

10/08/2021

Succes is niet definitief, mislukking is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt – Winston Churchill 

De coronacrisis maakte het er voor veel ondernemers niet makkelijker op. Sterker nog, sommige sectoren kwamen compleet stil te liggen. Verliep de afgelopen anderhalf jaar voor jouw onderneming ook zwaar? Ik Ben Drents Ondernemer duikt op donderdag 30 september in de wereld van (her)financiering en (weder)opbouw na een crisis tijdens een speciale Experttafel.

Nu de economie sneller dan verwacht weer aantrekt, schakelt iedereen weer een versnelling bij. Achterstanden worden ingehaald. Maar hoe herpak je je na zo’n ingrijpend jaar? Hoe bouw je weer gezonde, financiële buffers op? Hoe vul je mogelijk tekorten aan? En wat gebeurt er met de afwikkeling van de coronasteun?

Eigen ervaring

Onderwerpen die we tijdens deze Experttafel bespreken met specialist Jeroen Sprangers – advocaat en curator bij Rein Advocaten en Adviseurs en Erwin Balkema van Bano Pro. Hij vertelt uit eigen ervaring over verandervermogen in de crisis en welke financiële en bedrijfsmatige keuzes daar voor hem als ondernemer bij hoorden.

Interactief

Het belooft een inhoudelijke, interactieve bijeenkomst te worden, natuurlijk in een vertrouwelijke sfeer. Wil je er graag bij zijn? Meld je dan snel aan, want er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Mocht er onder deelnemers de wens tot een verdiepende vervolgsessie zijn, dan kunnen we deze organiseren.

Aanmelden

Je opgeven voor de Experttafel op donderdag 30 september kan door een e-mail te sturen naar Floortje van Aken, projectleider van Ik Ben Drents Ondernemer. Floortje is te bereiken via floortje@ikbendrentsondernemer.nl. De sessie duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt.