Stop beoordelen, start coachen

08/11/2019

Herken je dat? Jouw team bestaat uit prima mensen en toch worstel je er iedere dag mee hoe je ze kunt aanzetten tot het nemen van meer verantwoordelijkheid en tonen van initiatief. Je doet het volgens het boekje en spreekt ze minimaal twee keer per jaar, waarbij je de tijd neemt om zinnige dingen te zeggen over het functioneren èn je legt het zelfs vast.

Ieder jaar bespreek je de cijfers met jouw accountant en samen kom je tot een mooie lijst van goede voornemens die moeten leiden tot groei van het resultaat. Maar wat gebeurt er werkelijk? Iedereen, jij ook, gaat over tot de orde van de dag en doet wat hij/zij gisteren ook al deed. Je hoeft geen helderziende te zijn om een voorspelling te doen over wat er overblijft van jouw goede voornemens. En zo verstrijkt er weer een jaar.

samen kom je tot een mooie lijst van goede voornemens die moeten leiden tot groei van het resultaat. Maar wat gebeurt er werkelijk? Iedereen, jij ook, gaat over tot de orde van de dag en doet wat hij/zij gisteren ook al deed. Je hoeft geen helderziende te zijn om een voorspelling te doen over wat er overblijft van jouw goede voornemens. En zo verstrijkt er weer een jaar.

Ben je benieuwd hoe je deze cirkel kunt doorbreken? Zou je willen weten hoe jij jouw team kunt begeleiden van weerstand naar leerstand, waardoor men stap voor stap steeds meer verantwoordelijkheid gaat nemen, steeds meer werkplezier gaan ervaren en de resultaten steeds beter worden? Dan ben je toe aan ons seminar: “Stop beoordelen, start coachen”.

Ons seminar is bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden,managers, HR-, L&D- en/of opleidingsadviseurs, die nieuwsgierig zijn hoe zij medewerkers en teams op een mensgerichte manier kunnen begeleiden naar werkgeluk en beter resultaat. Het seminar is een eerste kennismaking met onze alles in één KATA filosofie en de bijbehorende zeer eenvoudige methodiek. In een ochtend laten wij je ontdekken én ervaren hoe je dagelijks stappen kunt zetten, naar zichtbare resultaten en meer werkgeluk.

Jouw investering? Alleen jouw tijd en nieuwsgierigheid. De rest nemen wij voor onze rekening. Nieuwsgierig? Zet dan jouw eerste stap en meld je aan op www.quality-contact.nl, dan zien we jou graag op 26 november van 9.00 uur tot 12.30 uur in de Bonte Wever in Assen. Namens Bloom Advies en Quality Contact Henk Wierda / Associate Businesspartner Quality Contact