Studio Baaz barst uit haar voegen: Doorgroeier OndernemersFabriek naar eigen pand

27/11/2017

Ondernemer uit De Fabriek Emmen Kai Engelmann (Studio Baaz) vond je het afgelopen jaar in De Fabriek in Emmen. Vónd, inderdaad want StudioBaaz is inmiddels zodanig gegroeid dat ze De Fabriek hebben omgeruild voor een eigen kantoor! Medewerkers, stagiaires, klanten én collega’s kunnen in het ruime nieuwe kantoor aan de slag! Samen met Event bureau Wauw Effect’ opende ze begin november feestelijk hun nieuwe werkplek aan de Nijbracht in Emmen!

‘Vorig jaar heb ik bij mijn start van de fabriek een stip gezet dat ik over een jaar mijn eigen kantoor wilde hebben en een medewerker. Ik dacht: leuk die stip, leuke utopie zo snel die doelen halen! Maar nu zit na precies een jaar in mijn eigen kantoor. En ik voel mij zo veel sterker geworden in mijn ondernemerschap door de ondersteuning vanuit de fabriek. Alleen was mij dit pas jaren later gelukt. Er is echt een boost in Studio Baaz gekomen waar ik nooit van had kunnen dromen! ‘- Kai Engelmann
We groeien altijd door!
Dat onze ondernemers na een tijd in De Fabriek doorgroeien, betekent dat ook De Fabriek steeds weer klaar is voor nieuwe gezichten! Zo houden we de vaart erin en bouwen we een stevige community van Drentse ondernemers! Wil je ook groeien met je bedrijf? En over een jaar samen met je medewerkers een eigen pand of kantoor openen? Sluit je dan aan bij een van De Fabrieken in Assen, Emmen en Hoogeveen! Of je nu ZZP-er met groeiambitie, doorgewinterd ondernemer, student met een bedrijf of starter bent, je bent van harte welkom!