Studio Baaz en Verhoef & Co bundelen kracht

06/05/2019

Emmen – Studio Baaz en Verhoef & Co, beiden gevestigd in Emmen, hebben besloten om de krachten te bundelen. De bureaus werken al geringe tijd nauw samen aan de Nijbracht 128 in Emmen.

Vanaf 1 januari 2019 is Kai Engelmann, eigenaar van Studio Baaz ook mede-eigenaar van Verhoef & Co. “De kracht van Studio Baaz zit in de creatieve uitvoering van communicatie, zoals een logo of een reclamecampagne. Verhoef & Co houdt zich de laatste jaren vooral bezig op strategisch niveau, communicatieoplossingen. We merkten dat beide bedrijven iets van de ander kon ‘gebruiken’. Samen zijn we nu in staat om onze klanten optimaal te bedienen op dit vakgebied,” licht Kai toe.

Studio Baaz en Verhoef & Co blijven vooralsnog naast elkaar bestaan. “Om aan te geven dat we vanaf nu ‘familie’ van elkaar zijn, heet Studio Baaz vanaf heden Baaz & Co”, vertelt Kai. “We zijn niet voorwaardelijk aan elkaar verbonden, maar ondersteunen elkaar waar nodig. Zo zorgen we voor een verrassend resultaat.

Verhoef & Co is al meer dan 20 jaar een gerenommeerde naam. Ooit is het bedrijf begonnen aan de keukentafel, door de andere eigenaar Annette Verhoef. En heeft zich in 20 jaar gespecialiseerd in positionering, strategisch advies, marketing & communicatieplannen en de vertaling naar online en offline middelen. Daarbij ondersteunt Verhoef & Co haar klanten zowel op locatie als op afstand. In 2018 is Verhoef & Co verkozen als beste communicatie adviesbureau van Nederland door Management Team.

Studio Baaz van eigenaar Kai Engelmann, is een jonge onderneming en gespecialiseerd in visuele communicatie. Door de combinatie van beide bureaus ontstaat er een team van ruim 10 specialisten. Een echte aanwinst voor de regio.