Studio Baaz wil verBAAZen

25/02/2019

Studio Baaz is ondernemer van de maand. Studio Baaz staat voor creatie en concept, commercieel maar wel eerlijk, creatief en verrassend, effectief en haalbaar. Studio Baaz is een creatie- en conceptstudio die samenwerkt met diverse professionals. Eigenaresse of beter gezegd baaz Kai Engelmann: “Wil jij jouw trots beter laten zien? Dan kunnen wij jou VerBAAZen.”

“Studio Baaz is begonnen als reclamebureau”, vertelt Kai Engelmann, “We maakten logo’s en flyers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een creatie- en conceptbureau dat met ondernemers meedenkt om te kijken hoe marketing ingekleed kan worden. We worden eigenlijk een onderdeel van het bedrijf en doen complete marketingcampagnes en alles wat nodig is om jouw identiteit jouw imago te laten worden.”

Drents ondernemerschap

Voor Engelmann was het geen bewuste keus om in Drenthe te ondernemen. “Ik ben geboren en getogen in Drenhe. Voor mij is het daarom ook een logisch gevolg om hier mijn bedrijf te beginnen.” Engelmann vind het leuk dat er meer ondernemers is haar leeftijdscategorie zijn die de boel hier aanzwengelen. “Dat geeft wel energie. Drents ondernemerschap staat voor ‘gewoon hard werken’. Ik vind het prettig dat de mensen met wie wij samenwerken dat ook hebben.”

Trots

“Of de Drentse ondernemer niet wat trotser mag zijn? Je ziet dat daarin wel een slag gemaakt wordt en dat Drentse Ondernemers trotser durven zijn, maar ik denk dat het vooral de kracht is dat je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Ga niet zeggen dat je iets bent wat je niet bent, maar laat vooral zien wat je bent. Die nuchterheid kan juist je kracht zijn.”

Ambitie
Engelmann heeft met haar bedrijf Studio Baaz ambitie. “Over vijf jaar wil ik de grootste van de regio zijn. En ja, dat gaat zeker lukken. Om daar te komen moeten we vooral de groei doorzetten waar we nu mee bezig zijn. En we gaan meer op zoek nog naar experts, ‘baazjes’ zoals wij die noemen, op verschillen vlakken. Ik wil vooral groeien met een stabiel en hecht team waarmee we nog meer onze klanten kunnen ondersteunen met hun vragen.


Voor meer informatie: www.studiobaaz.nl
Telefoon: 06 11911507
E-mail: info@studiobaaz.nl


Quote:

“Over vijf jaar moet Studio Baaz de grootste van de regio zijn. En ja, dat gaat zeker lukken.”