Subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken

03/10/2019

Drenthe is op zoek naar goede voorbeelden voor de fabriek van de toekomst. Ondernemers die hun bedrijf slimmer en schoner willen maken en die hun ervaringen met andere bedrijven willen delen, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken.

De subsidieregeling is bedoeld voor maakbedrijven die investeren in het slimmer maken van hun productieprocessen en ook aandacht besteden aan duurzaamheid. Daarnaast moet het bedrijf ook laten zien welke activiteiten het onderneemt om kennis te delen met andere mkb’ers en eventueel ook met kennis- en onderwijsinstellingen. De demonstratiebedrijven kunnen 50% subsidie krijgen op investeringen tot een maximum van 200.000 euro per bedrijf.

De subsidieregeling gaat op 1 oktober 2019 van start en loopt tot en met 31 maart 2020 of tot het budget is uitgeput. Een deskundige adviescommissie toetst de ingediende aanvragen op aard en omvang van de demonstratieactiviteiten en op de ‘slimheid’ van de gedemonstreerde processen en technieken.

De subsidie is hier aan te vragen.

Tekst voor socials (verschillende momenten gebruiken, Nu in het begin graag iets vaker dus graag 1e maand om de 2 weken, dan een maand later, dan 3 maanden later. Daarna kijken we weer verder.):

Ben jij een maakbedrijf? En maak jij dé slimme demonstratie fabriek van de toekomst? De provincie Drenthe heeft nu een subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken. Kijk hier of je er voor in aanmerking komt!

Ben jij een maakbedrijf? Investeer jij in het slimmer maken van productieprocessen? De provincie Drenthe heeft nu een subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken. Kijk hier of je er voor in aanmerking komt!

Ben jij een maakbedrijf? Wil je je bedrijf slimmer en schoner maken en deze kennis delen? De provincie Drenthe heeft nu een subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken. Kijk hier of je er voor in aanmerking komt!