Succes voor Resato uit Assen tijdens de Hannover Messe.

17/05/2018

De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen ter wereld. Resato was één van de 6.000 exposanten en kijken terug op een zeer geslaagde beurs. Een mooie stand, centraal op de Waterstof-zone heeft er voor gezorgd dat Resato zich heeft laten zien aan de industriële wereld. En het bleef niet alleen bij laten zien, er zijn ongelooflijk veel serieuze projecten besproken. De opbrengst? Bijna 70 serieuze projecten genoteerd, waarvan het merendeel uit landen waar Resato de waterstofoplossingen nog niet hadden gepresenteerd. Resato keert terug naar Drenthe met veel nieuwe leads. Leads en potentiele opdrachten vanuit de hele wereld. Resato was natuurlijk al van plan om deel te nemen aan de Hannover Messe, maar met een subsidie vanuit de provincie Drenthe was de keuze om de duurdere locatie op de waterstof-zone snel gemaakt. De reden waarom Resato deelneemt aan de Hannover Messe is omdat alle kennis- en ontwikkelingen hier samenkomen. Het is ontzettend belangrijk om aansluiting te zoeken in de keten van waterstof. Daarvoor moet je aanwezig zijn, mensen moeten je kennen en vertrouwen. Het is in potentie een hele grote en belangrijke markt. Resato ziet dat de waterstofsector groeit. Je ziet steeds meer bedrijven die voorheen niet actief waren binnen de waterstofsector, maar wel toeleverancier zijn van bijvoorbeeld de auto-industrie. Deze toeleveranciers investeren fors in de ontwikkeling van waterstof. Dat zouden ze natuurlijk niet doen als ze daar geen grote verwachtingen van hebben. Waterstof heeft het momentum, er zijn grote spelers met interesse en die ook nog eens de financiële middelen hebben om dit door te zetten.

En wat kan Resato betekenen binnen de keten van waterstof? Stel je bouwt een tank, die wil je testen of die moet gevuld worden met waterstof. Daarvoor heb je hoge druk nodig. Dat is precies wat Resato doet. Zij ontwikkelen machines die deze hogedruk genereerd. Door aanwezig te zijn op de Hannover Messe, weten ze wat de laatste trends zijn op het gebied van waterstof, zijn er tal van nieuwe contacten gelegd met bedrijven die aansluiting zoeken met de hogedruk-oplossingen van Resato en zodoende kan er op korte termijn resultaten geboekt worden. En het mooie is, het maakt niet uit of je nou in Assen of Amsterdam gevestigd bent. Je wordt altijd gevonden, Nederland is een klein land en Nederlanders komen overal.

Waarom staan jullie eigenlijk hier? Alle kennis omtrent waterstof komt samen tijdens de Hannover Messe. Aansluiting zoeken in de keten van waterstof. Mensen moeten je kennen en vertrouwen. Mensen komen hier bij elkaar en hoe fantastisch is het dat je daar onderdeel van kunt zijn. Wat voor contacten gelegd? Interesse in de waterstof en de toepassingen die Resato biedt, maar ook ondernemers die zich binnen de waterstofsector willen ontwikkelen. Het is een opkomende markt. Hier kun je denken aan bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn in de windmolens, en die stroom die daarbij vrij komt wil ik omzetten naar waterstof. Resato ziet dat de waterstofsector groeit. Je ziet steeds meer bedrijven die voorheen niet actief waren binnen de waterstofsector, maar wel toeleverancier zijn voor bijvoorbeeld de auto-industrie, en zwaar investeren in de ontwikkelingen van waterstof. Dat doen ze natuurlijk niet als ze geen grote verwachtingen hebben van waterstof. Waterstof heeft het momentum, er zijn grote spelers met interesse en die ook nog eens de financiële middelen hebben om dit door te zetten. En wat zit daar voor Resato in? Stel je bouwt een tank, en die tank moet getest worden, de tank moet gevuld worden en daarvoor heb je hoge druk nodig. Dus wat Resato doet, zij ontwikkelen machines die deze hogedruk genereerd. Zij zijn waterstof- hogedrukspecialist. Deze beurs is succesvol als ze weten wat de laatste trends zijn op het gebied van waterstof, als ze weten waar het heen gaat, contacten hebben gelegd met bedrijven die aansluiting zoeken met de hogedruk-oplossingen van Resato en zodoende op korte termijn resultaten kunnen boeken. En of jou nou in Assen of ergens anders in Nederland gevestigd zit, je wordt gevonden. Nederland is een klein land, en Nederlanders komen overal.