Succesverhalen

Ik Ben Drents Ondernemer on tour tijdens de Dag van de Ondernemer

Tijdens de Dag van de Ondernemer zijn wij bij vier Drentse ondernemers langs geweest, om ze een persoonlijke boodschap van gedeputeerde Henk Brink af te leveren. We hebben een bezoekje gebracht aan Revamo, Python BV, Jollein & ICareerpad en hen bedankt dat ze mee hebben gedaan aan één van onze programma’s. En dat ze blijven ondernemen in onze mooie provincie. Bekijk hieronder onze dag:

InterStage BV bouwt podia voor The Voice of Holland, Eurovisie Songfestival, Zwarte Cross en het Holland Heineken House in Rio. Het DNA van de mensen uit Drenthe past goed bij het werk wat de mensen van dit bedrijf doen: ‘Niet zeuren maar gewoon doen!’. ‘Wij gaan niet naar huis voordat de klus klaar is en de klant ons een schouderklopje geeft’:

Professioneel bokser, ondernemer en dat gewoon in zijn eigen Drentse dorp 

Zelf opgegroeid in Bovensmilde en inmiddels heeft hij naast zijn carrière als profbokser, een succesvol bedrijf, MT PersonalTraining. Ondernemen is voor Ben Tingen net als het boksen een ‘spelletje’. Alles wat je er zelf instopt, daar krijg je wat voor terug of je krijgt er weerstand van! Bekijk hier het verhaal van deze inspirerende ondernemer uit Drenthe:

Van garage tot laboratorium van 1000 m2

Begonnen in een garage, van mijn werk mijn hobby gemaakt en nu zitten we in een pand van 1000 m2 dat eigenlijk ook alweer te klein is… Proxcys wilde altijd klein blijven, maar maakt door bewuste strategische keuzes nu stapsgewijze groei. Bekijk hier de video met eigenaar Marcel Raedts: