Home Starten met ondernemen Annely Tempel – Personal Trainingsstudio Tempel

Annely Tempel – Personal Trainingsstudio Tempel

“Via IBDO Start heb ik mij als ondernemer ontwikkelt”

  • Annely (1987)
  • Gestart in 2018
  • IBDO Startlocatie: HOOGEVEEN
  • NU: Eigen trainingsstudio samen met broer

Annely Tempel werkt sinds 2018 volledig als personal trainer. Samen met haar broer Aljan (orthomoleculair voedingsdeskundige en orthomoleculair darmtherapeut) heeft ze een trainingsstudio aan strand Nijstad in Hoogeveen.

Ik werkte al als personal trainer naast mijn reguliere baan in het onderwijs. IBDO-adviseur Daphne van der Wilt was een van mijn klanten. Ik vertelde haar dat ik dat ik graag volledig voor mijzelf wilde beginnen en daar ondersteuning bij zocht. Zij adviseerde om mij bij IBDO Start in Hoogeveen aan te sluiten.

Sparren bij IBDO Start 

Ik heb geen commerciële opleiding en kom ook niet uit een ondernemersfamilie. Dan loop je tegen dingen aan. Ik vond het vooral heel fijn om met andere startende ondernemers te sparren en erachter te komen dat je niet de enige bent die bepaalde hobbels tegenkomt. Ik was op school gewend om veel met collega’s te overleggen, maar als ondernemer zat ik in mijn eentje thuis plannen te maken.

Netwerk

Via IBDO Start heb ik mij als ondernemer ontwikkelt. Ik weet veel beter wat ik wil en ben gegroeid in mijzelf te verkopen. Ik heb van mijn werk iets gecreëerd wat ik leuk vind. Ik heb niet meer het gevoel dat ik ‘naar mijn werk’ ga. Een andere belangrijke toegevoegde waarde van IBDO Start is het opbouwen van je netwerk. Via IBDO Start kom je makkelijk in contact met andere ondernemers in de regio.

Slim

Ik denk dat het heel slim is voor startende ondernemers om zich aan te melden bij IBDO Start. Dat veel adviseurs zelf ook (lokaal) ondernemer zijn vond ik heel fijn. Via IBDO Start krijg je de gelegenheid om aan je bedrijf te werken.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op