Home Starten met ondernemen Annemieke Deiman – Sleep Welness Consultancy

Annemieke Deiman – Sleep Welness Consultancy

‘IBDO-start is een groeiversneller en geeft je houvast’

  • Annemieke
  • Gestart in 2015 op Curaçao, in 2018 in Nederland
  • IBDO startlocatie Assen
  • Nu: Combi loondienst psycholoog met ondernemerschap

Met Sleep Welness Consultancy geeft Annemieke trainingen aan bedrijven over slaap. Deze trainingen zijn informatief en zetten mensen ook aan de slag om te leren beter te slapen. Ik adviseer verschillen de bedrijven, van kantoren tot bedrijven die werken met ploegendiensten. 

Ik ben in 2015 op Curaçao gestart en werkte tweeënhalf jaar op de Antillen. Toen ik in 2018 in Nederland kwam zocht ik een netwerk én een werkplek. Zo kwam ik bij de IBDO Start in Assen terecht.

Psychologie

De Ondernemersfabriek in Assen heb ik ervaren als een hele fijne plek. Het is een plek waar je ook werkt aan je bedrijf én andere ondernemers ontmoet die jou helpen en meedenken. Ik heb psychologie gestudeerd en was niet opgeleid om een eigen onderneming te starten. Dan is het fijn om ervaren mensen om je heen te hebben.

IBDO Start was mijn sparringpartner

Door de ondersteuning van IBDO-start is mijn bedrijf professioneler is geworden, heb ik mijn netwerk vergroot en meer klanten gekregen. De coaching van adviseur Eelco Bakker dwong mij om een eigen visie en een meerjarenplan te ontwikkelen. Hij is een sparringpartner op gebieden waar ik zelf weinig verstand. Ik was natuurlijk al een eindje op weg, maar heb via IBDO-start nog veel geleerd, vooral op gebied van marketing.

IBDO-Start als groeiversneller

Ik had niet de ambitie om personeel in dienst te krijgen. Ik werk nu twee dagen per week in loondienst als psycholoog naast mijn bedrijf. Daar ben ik heel gelukkig mee. IBDO-start is een groeiversneller en geeft je houvast. Ik raad startende ondernemers zeker aan om contact te zoeken met IBDO-start.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op