Home Starten met ondernemen Thap van der Veen – NightCyclus

Thap van der Veen – NightCyclus

“Ondernemen is keihard werken en veel proberen”

  • Thap van der Veen
  • Gestart in 2018
  • IBDO Startlocatie: Assen
  • Nu: Ivm corona staat de app nightcyclus on hold

Thap is ontwikkelaar van de app NightCyclus, dé uitgaansapp voor Groningen.

Ik was op zoek naar mogelijkheden om mijn bedrijf NightCyclus op te starten en uit te bouwen. Zo kwam ik bij IBDO Start. Ik zocht ondersteuning, coaching en een netwerk om als ondernemer te groeien, en kreeg via IBDO-Start in Assen ook een fijne eigen werkplek.

Mijn reis bij IBDO-Start

Ik heb anderhalf jaar bij de IBDO-Start gezeten. Eerst parttime, en later bijna fulltime. Ik heb daar ontzettend veel aan gehad. Naast dat het een reusachtig netwerk heeft opgeleverd, heb ik geleerd wat er allemaal komt kijken bij ondernemen. De workshops zijn voor mij heel belangrijk geweest, en ook de contacten met andere ondernemers. Ik werd me ervan bewust dat ik mij moest openstellen om ook andere dingen te leren zoals branding, het positioneren van je bedrijf en bepaalde juridische zaken. De adviseurs van IBDO-Start hebben veel ervaring en namen mij mee op mijn reis als ondernemer. IBDO-Start heeft mijn ontwikkeling zowel businesswise als persoonlijk gestimuleerd. Zonder IBDO Start zou ik nog meer als student en minder zakelijk denken.

Uit je comfortzone stappen

Ik raad startende ondernemers zeker aan om contact te zoeken met IBDO-Start. Er komt veel meer kijken bij ondernemen dan alleen een product op de markt brengen. Netwerken wordt ook vaak onderschat. Naar buiten treden en uit je comfortzone stappen is waar IBDO-Start jou mee helpt groeien. Ondernemen is keihard werken en veel proberen. IBDO-adviseur Eelco Bakker leerde mij: het gaat er niet om hoe vaak je de fout ingaat maar hoe vaak je het opnieuw probeert!

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op