Home Starten met ondernemen Thomas Nauw – CFX Digital Experience Agency

Thomas Nauw – CFX Digital Experience Agency

The sky is the limit!

  • Thomas 34
  • Gestart in 2016
  • IBDO start locatie Emmen
  • Nu: 10 man in dienst

Toen ik met mijn broer begon als ondernemer vond ik dat spannend en soms ook best eenzaam. Via IBDO Start kwamen we in 2016 terecht in het gebouw van NL Stenden in Emmen waar verschillende (beginnende) ondernemers waren gevestigd. Ik vond het fijn om met andere ondernemers te kunnen sparren.

De ondersteuning van IBDO Start

De ondersteuning die wij kregen van adviseur Eelco Bakker werkte ook heel motiverend. Hij geloofde echt in ons, schoot niets af want ‘the sky is the limit’. Hij dacht met ons mee, was soms een stok achter de deur, maar motiveerde ons vooral om er ook echt voor te gaan.

IBDO Start als kickstart voor ons bedrijf

Wij zijn begonnen als filmmakers. Inmiddels doen we veel meer. Wij bieden een digitale ervaring. Wij hebben nu tien mensen in dienst.
De ondersteuning van IBDO Start was echt een kickstart voor ons bedrijf. Als ik opnieuw een bedrijf zou starten, zonder de kennis en ervaring die ik nu heb, zou ik absoluut weer bij IBDO Start aankloppen.

Ben jij geïnspireerd door dit verhaal en ben je benieuwd hoe IBDO Start jouw verder kan helpen? Kom dan eens koffie drinken met één van onze startersadviseurs om onze mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op