Terugblik: Digitaliseringsevent Ondernemend Hoogeveen

04/03/2022

Hoe staat jouw bedrijf er digitaal voor? Tijdens een inspiratielunch voor leden van de ondernemersvereniging vertelden IBDO-adviseurs Roos de Bruijn en Marlies Hiemstra namelijk alles over de kansen en uitdagingen van digitalisering voor een bedrijf.

Daarvoor gebruikten ze onder meer de scan ‘Hoe staat jouw bedrijf er digitaal voor’? Ook kwam Erik Miedema van de MKB Cyber Campus de twintig aanwezige ondernemers uitleggen wat de grootste bedreigingen op het gebied van online veiligheid zijn en hoe bedrijven hun online weerbaarheid kunnen vergroten. Met de MKB Cyber Campus bouwen het bedrijfsleven, onderwijs, overheden en het Digital Trust Center samen aan de digitale weerbaarheid voor het mkb.

Aan de slag met online veiligheid

Het was een inspirerende en mooie lunchbijeenkomst. De heerlijke lunch werd verzorgd door restaurant Narline in Zuidwolde. Met behulp van de resultaten uit de scan kunnen ondernemers verder aan de slag met digitalisering binnen hun bedrijf en specifiek hun online veiligheid.

Ook aan de slag met digitalisering?

Wil jij jouw bedrijf verder of op meer gebieden digitaliseren? Of wil jij een event organiseren rondom de digitaliseringsscan? Neem dan contact op met projectondersteuner Roos de Bruijn via roos@ikbendrentsondernemer.nl en verken samen de mogelijkheden.