Terugkijken: webinar ‘Zakendoen met de VS’

25/03/2021

Een land dat constant in beweging is en met grote verschillende per staat: dat is de VS. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Waar liggen kansen en waar moet je rekening mee houden? Allemaal vragen die aan bod kwamen tijdens de webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’.

Tijdens de webinar was er rechtstreeks verbinding met de Verenigde Staten. Zo vertelden Jeroen Beekman (Nederlands consulaat in Chicago) en Jerome Larosch (Nederlandse Ambassade in Washington DC) over het economische en politieke klimaat in het land. Daarnaast ging Carola Kruithof (Relationship Manager International Desk North America bij de Rabobank) in op de ondersteuning voor Nederlandse bedrijven bij de start of uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten in de VS en deelde Johan Adrichem (directeur EA Broekema BV) zijn praktijkervaringen. Ook was er ruimte voor het stellen van vragen.

Webinar terugkijken

Heb je de webinar gemist en interesse in zakendoen met de VS? Gelukkig is de webinar online terug te kijken:

Internationaal zakendoen?

Han-Smidt

Heb je concrete plannen en wil jij internationaal gaan zakendoen? Onze exportadviseur Han Smidt denkt graag met je mee. Stuur hem een mail op han@ikbendrentsondernemer.nl.

Samenwerkingspartners

De webinar werd mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik Ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle.