Thermometer: Triple Blended

15/01/2021

In de rubriek Thermometer gaan we op zoek naar bedrijven of projecten die ooit ondersteuning hebben gehad van Ik Ben Drents Ondernemer. Wat is ermee gedaan en wat heeft het opgeleverd? Deze maand: Triple Blended uit Zuidwolde.

“Wij helpen organisaties te groeien. Daarvoor gebruiken we onze Triple Groei-Formule. Groei gaat niet alleen over omzet. Wij zorgen ook voor meer tevreden klanten én medewerkers.” Aan het woord is Maria Boelens, schrijver van het boek ‘Klanten komen altijd van rechts’, dat gaat over klantgerichtheid. Samen met Gerrit-Jan Bargeman is zij eigenaar van trainingsbureau Triple Blended. Maar de term trainingsbureau dekt inmiddels niet meer de lading. “Dat is ook de reden dat wij Ik Ben Drents Ondernemer hebben ingeschakeld. Om ons te helpen bij een stuk marketing.”

Triple

Maar daarover later meer. Eerst terug naar wat Triple Blended precies doet, namelijk het ondersteunen van bedrijven bij hun groei. Dit kunnen bedrijven in de retail, horeca en dienstverlening zijn met tussen de tien tot honderd medewerkers. “Hiervoor hebben we drie methoden: coaching, training én onderzoek, legt Boelens uit. “Zo onderzoeken wij de medewerker- en klanttevredenheid om daar vervolgens verder mee aan de slag te gaan en een boost te geven. Individuele ondernemers coachen wij naar een volgende stap in hun ondernemers- en leiderschap. Daarnaast coachen en trainen wij medewerkers. Soms klassikaal, maar vooral op de werkvoer zelf. We zijn continu bezig om iedereen te laten groeien. We staan naast de ondernemer en zijn aanwezig in de organisatie. Dat is de kracht van onze Triple Groei-Formule.”

Voucher

Boelens kwam met Ik Ben Drents Ondernemer in contact via een klant die zich had aangemeld voor de voucherregeling. “Omdat ik zelf regelmatig bezig ben met subsidies voor klanten wilde ik daar meer over weten. Het zou ook interessant kunnen zijn voor andere klanten van ons. Zo kwam ik met Léon van Nisselroy in gesprek. Hij vroeg of wij geen behoefte aan ondersteuning hadden.” Die behoefte bleek er te zijn. Dus nam het bedrijf deel aan de Groeicarrousel en ging een aantal studenten van de Rijksuniversiteit Groningen aan de slag met de zichtbaarheid van Triple Blended. “Meer specifiek: Hoe kan Triple Blended duurzaam groeien?”, licht Boelens toe. “Het leverde een rapport op dat ons veel helderheid heeft verschaft en inzicht gaf in de stappen die we moeten zetten om duurzame groei te realiseren. Onze website vertelt bijvoorbeeld niet meer precies wie wij zijn en wat wij doen. Dus gaan we eerst onze website aanpassen om vervolgens aan de slag te gaan met LinkedIn Ads.”

Drenthe

Waar Triple Blended altijd landelijk werkte – van Terschelling tot Maastricht en soms zelfs over de grens in België – besloten Boelens en Bargeman na de eerste lockdown dichter bij huis te gaan werken. “Triple Blended is gevestigd in Drenthe. Ik voel mij Drent. Ik ben weliswaar geboren in Groningen, maar opgegroeid in Drenthe en ga hier niet meer weg.

Mijn compagnon Gerrit-Jan woont in Enschede. Wij hebben een pool met heel goede coaches om in de rest van het land in te zetten. Daarnaast geloof ik dat er in Noordoost-Nederland voldoende markt is voor ons!”

Floortje van Aken

Kennisvoucher
Wil jij ook meer weten over onze kennisvouchers? Klik dan op onderstaande knop. En heb je begeleiding nodig bij het aanvragen? Neem dan contact op met onze adviseur Floortje van Aken via Floortje@ikbendrentsondernemer.nl