Tip van Léon van Nisselroy, ondernemersadviseur Ik ben Drents ondernemer

20/11/2018

Is uw organisatie toe aan een volgende stap, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwe klanten, markten of personeel? Heeft u de ambitie om te groeien? Met de Groeicarrousel krijgt u van een team van studenten Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen advies waarmee u dit mogelijk kan maken.

Als ondernemer draagt u een opdracht aan die kan variëren van managementvraagstukken tot een probleem op het gebied van financiering, logistiek, marketing, internationalisering of personeel en processen. Een team van 2-4 studenten gaat 3 maanden aan de slag met uw vraagstuk, begeleid door ervaren professionals. Na het gedegen onderzoek leveren zij u een advies op maat.

Eerdere opdrachten betroffen onder andere klantonderzoek naar imago en positioneringsadvies, ontwikkelen van een business case voor nieuwe dienstverlening in samenwerking met buitenlandse partners en een onderzoek naar business integratie en ontwikkeling van nieuwe diensten.

Wilt u een volgende stap maken, neem dan contact op met leon@ikbendrentsondernemer.nl. Hij zal u nader informeren over deze unieke kans op een concreet advies en op contact met jonge talenten.