Trendwatcher Google NL komt naar Assen tijdens 2e editie Dutch – E 11 oktober in De Nieuwe Kolk Assen

14/09/2017

Op woensdag 11 oktober 2017 komt Marcel in het Veen  Trendwatcher  Google Nederland naar De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren.

Hij bezoekt Dutch-E, het trendevent van deze regio wat voor de 2e keer plaatvind dit jaar. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we de bezoeker deze dag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming zullen op deze dag vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Doel

De belangrijkste doelstelling van Dutch-E is om ondernemerschap in Assen en de regio Groningen-Assen te stimuleren door MKB ondernemers meer kennis te laten nemen van online marketing en digitale ontwikkelingen.

Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan? Tijdens Dutch-E krijgen ondernemers in 1 dag antwoord op deze vraag! Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we het bedrijfsleven in Assen deze dag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering.

Succesvolle lokale en regionale ondernemers, die toonaangevend zijn in hun branche, vertellen aan de deelnemers hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De bezoekers kunnen deze dag alle informatie verkrijgen die nodig is om de nodige digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van hun bedrijf. Van digitaal denken naar digitaal ondernemen.

Google

Samen met Google NL gaan we tijdens Dutch-E verschillende ondernemerscases bespreken en er is een grote kans dat de landelijke Google documentaire over ondernemerschap de primeur beleefd tijdens Dutch-E in Assen. Een documentaire waarin Google een jaar lang een aantal MKB ondernemers in Nederland is gevolgd om de impact van online marketing te laten zien. Een film over ondernemerschap in een snel veranderende digitale wereld.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van beslissers uit het bedrijfsleven, consumenten, professionals, retailers en ondernemers. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. Dompel je als bezoeker of exposant onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren !

Ticket verkoop is al gestart!  : http://www.dutch-e.nl/ 

Voor onze partners en drentse ondernemers hebben wij een aantal vrijkaarten voor dit evenementen. Wil jij ook een vrijkaartje? Stuur dan een e-mail naar info@ikbendrentsondernemer.nl

Ook exposanten kunnen zich nog aanmelden via de website. Wacht hier niet te lang mee!
Dutch-E, ontdek alle digitale trends in 1 dag! http://www.dutch-e.nl/