Week van de ondernemer in Drenthe

12/11/2021

De provincie Drenthe roept de week van 15 tot en met 19 november uit tot de Week van de Ondernemer. Drenthe kent vele parels van bedrijven die zich vol passie inzetten voor hun onderneming en de (maatschappelijke) uitdagingen waar we anno 2021 voor staan. Dit verdient de waardering van ons allemaal.

Direct aanvragen!

Gedeputeerde Henk Brink: “Drenthe kent zoveel mooie en waardevolle bedrijven die zich inzetten voor de economie. Er zijn bedrijven die de wereld veroveren met hun producten en diensten en bedrijven die in hun regio van onschatbare waarde zijn voor de maatschappij. Al die bedrijven wil ik graag in het zonnetje zetten. De Drent is vaak bescheiden en we zeggen niet snel dat we ergens trots op zijn. Daarom wil ik deze week iedereen oproepen om hun trots en waardering uit te spreken voor al die prachtige bedrijven in onze provincie.”

Laat het zien

Hoe kunnen we de ondernemers in het zonnetje zetten? Speciaal voor de Week van de Ondernemer heeft de provincie Drenthe stickers ontworpen. Inwoners en ondernemers worden  van harte uitgenodigd om deze uit te delen aan een (of meerdere) ondernemers en op een herkenbare plaats te plakken. Met een berichtje op de sociale media met de #trotseondernemerdrenthe kunnen we heel Drenthe laten zien wat voor topondernemers we in de provincie hebben. Het aanvragen van de stickers kan via onderstaand formulier.

Stickers aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Aantal stickers*