Uitnodiging Internationaal Ondernemen tijdens FC Emmen – Jong PSV

06/10/2017

In een ontspannen sfeer praten over uw: ”Aanvalsplan Internationaal Ondernemen 2017” en over de inzet van de provincie Drenthe om u als ondernemer te ondersteunen richting internationaal zakendoen.

Onderzoek toont aan dat internationaal actieve bedrijven sneller groeien qua werkgelegenheid en innovatiever zijn dan ondernemingen die alleen actief zijn in hun eigen regio.
Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om de internationale markt te veroveren, heeft u zich al wel georiënteerd maar nog geen acties ondernomen? Dan zien wij u graag in Emmen. Laat u verrassen over de mogelijkheden, kansen, ondersteuning en nog veel meer! Maak kennis met onze kennispartners en met andere ambitieuze Drentse ondernemers. Voor dit event zijn maximaal 10 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Programma
16.45           Inloop/ontvangst in skybox
17.00           Start programma Internationaal Ondernemen in skybox
18.00           3 gangen diner in Rabo Business Meeting Point
19:30           Ontvangst in skybox met koffie en thee
20.00           Aanvang wedstrijd FC Emmen – Jong PSV
21.45           Einde wedstrijd met afsluitende borrel
23.00           Einde bijeenkomst

Locatie
JENS Vesting
Stadionplein 1
7825 SG Emmen

Parkeren
U kunt parkeren op de parking bij de JENS vesting.

Aankomst JENS Vesting
Bij aankomst in de JENS Vesting wordt u ontvangen door één van de gastdames van organisatiebureau Wauw Effect Events. Onder vermelding van uw naam ontvangt u een toegangskaart en een polsbandje.

Aanmelden
Voor dit event zijn maximaal 10 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Om alles goed te laten verlopen ontvangt de organisatie bij uw aanmelding graag uw volledige voor- en achternaam. Deze worden genoteerd in de VIP lijsten en zijn tevens van belang voor de toegang tot het diner. Aanmelden kan via het e-mailadres van organisatiebureau Wauw Effect Events: info@wauw-effect.nl. Graag ontvangen we uw aanmelding vóór 9 oktober.

Wij hopen u te zien op 13 oktober!