Virtuele scale-up missie biotech – Boston en New York

21/04/2021

Heb jij een innovatie op het gebied van biotechnologie (biotech) en ben je klaar om de stap naar de Verenigde Staten te zetten? Wil je zakendoen, samenwerken of contacten leggen in Boston en New York? Neem dan tussen 21 mei en 24 juni deel aan de virtuele scale-up missie biotech.

Het motto van de missie is ‘Taking your US expansion to the next level’. Deelname aan de missie geeft jou de gelegenheid om zaken te doen, samen te werken of contacten te leggen met bedrijven, ondernemers, onderzoekers en investeerders in Boston en New York City. Boston is wereldwijd de nummer 1 biotech-hub, New York en New Jersey volgen op de voet en werken hard aan de groei van het biopharma-ecosysteem.

Programma

De virtuele scale-up missie is speciaal voor excellente, snelgroeiende scale-ups in de biotechsector en zeer geschikt voor founders, R&D-managers, CTO’s, CEO’s en (nieuwe) business development managers. De missie vindt plaats tussen 21 mei en 24 juni. In een periode van vier weken zijn in totaal vier virtuele missiedagen met rondetafelgesprekken, pitchtrainingen en matchmaking op maat. Deelname aan de BIO Digital 2021 – de grootste biotechconferentie ter wereld – is ook onderdeel van het programma. Het voorlopige programma is hier te vinden.

Aanmelden en vragen

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 april. Deelname kost €500, exclusief btw. Per organisatie kunnen er twee mensen deelnemen, maar iedere deelnemer moet zich wel apart inschrijven. Wacht niet te lang met aanmelden want er is ruimte voor maximaal tien bedrijven. Heb je nog vragen over de virtuele missie? Neem dan contact op met Maurits Berger, projectleider handelsmissies via maurits.berger1@rvo.nl of met Zana Ustebay, Netherlands Innovation Network, Boston via zana@nost-boston.org.

Aanmelden