Vooruit door groei: executive managementprogramma van de RUG

01/04/2021

Ben jij een ambitieuze senior manager binnen een industrie- of bouwbedrijf in Noord-Nederland? En zoek je naar manieren om door te groeien? Investeer in jezelf en in het bedrijf met het executive managementprogramma van de RUG.

Wil je nieuwe markten aanboren? Of jouw bedrijf beter positioneren binnen de huidige markt? Weten hoe je om kunt gaan met huidige trends en uitdagingen, zoals digitalisering, verduurzaming, globalisering en de coronacrisis? Wil jij jouw bedrijf vooruithelpen? Dan is het Nederlandstalige executive programma van de RUG echt wat voor jou! Het op de praktijk afgestemde programma is ontwikkeld in samenwerking met ervaren managers uit de regio.

Programma

Dit programma geeft je relevante bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om je bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. Ook krijg je inzicht in hoe je als manager interne veranderingen kunt leiden. Tijdens het programma krijg je ondersteuning van een topstudent van de RUG. Ook maak je deel uit van een noordelijk netwerk van ambitieuze managers. Er is binnen het programma expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met medeondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leren jullie van elkaar!

Extra voordeel voor Drentse ondernemers

De provincie Drenthe heeft het programma voor Drentse deelnemers gesubsidieerd via voorfinanciering. Daarom betaal je als Drentse ondernemer geen €8950 (excl. btw), maar €4475 (excl. btw).

Interesse?

Meer informatie is te vinden in deze brochure. Inschrijven kan via onderstaande aanmeldknop. Maar let op: het aantal plekken is beperkt, dus vol = vol. Heb je vragen? Stel ze gerust aan opleidingsadviseur Andrea Poelstra. Je kunt haar bellen op 06-41181019 of een mail sturen naar inthelead@rug.nl.

Aanmelden?

Direct aanmelden

Dit programma wordt aangeboden door de University of Groningen Business School in samenwerking met In the LEAD (Leadership, Evidence, Advice & Data). Hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen – die samen de directie van In the LEAD vormen – zijn de initiatiefnemers van dit programma. In the LEAD is het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van leiderschap