Webinar Digitale Winkelstraten Drenthe terugkijken

12/02/2021

Digitale winkelstraten: het is een uitkomst voor veel lokale ondernemers. Zo kunnen ze op een eenvoudige manier toch hun producten online aanbieden. Niet gek dus dat er in Drenthe al verschillende digitale winkelstraten zijn. Tijdens een speciale webinar gingen we hier verder op in. 

Door de coronacrisis moeten we meer digitaal doen. Maar het oprichten van digitale winkelstraten kost niet alleen kennis en tijd, maar ook geld. De provincie Drenthe heeft verschillende initiatieven met een financiële bijdrage ondersteund. Om ook anderen te inspireren en ervaringen uit te wisselen vond er op 9 februari een speciale webinar plaats, georganiseerd door de provincie Drenthe, Ik Ben Drents Ondernemer en INretail.

Terugkijken

Tijdens de webinar werden tips en tricks uitgewisseld en plannen gedeeld. Ook kwam gedeputeerde Henk Brink aan het woord, net als Ik Ben Drents Ondernemer-adviseur Marlies Hiemstra. De webinar is hieronder terug te kijken:

Ook aan de slag?

Heb jij ook plannen en wil jij jouw bedrijf verder of op meer gebieden digitaliseren? Onze adviseur Marlies Hiemstra denkt graag met je mee. Neem contact met haar op via marlies@ikbendrentsondernemer.nl.