Webinar: Duitsland e-commerce

15/10/2021

Wil jij met jouw onderneming de grens over naar Duitsland? Wil je weten hoe je jouw Duitse website en webshop naar een hoger niveau tilt? Op woensdag 10 november 2021 organiseren we het webinar ‘Duitsland E-commerce’. Tijdens het webinar leer je alles over de valkuilen en groeikansen van een website en webshop in Duitsland. Meld aan voor het webinar ‘Duitsland e-commerce’.

Aanmelden

Programma

Tijdens het webinar vertelt Andreas Giese van Dexport over hoe je succesvol kan zijn op de Duitse (online) markt. Daarnaast deelt Rob Haarhuis van Laudermarke Group BV zijn praktijkervaringen.

Sprekers

Andreas Giese van Dexport
Met de grootste bevolking en een sterke economie binnen Europa is Duitsland enorm interessant voor Nederlandse e-commerce ondernemers. Duitse afnemers zijn de meest gewilde klanten van Europa. Een belangrijke reden om de Duitse klant centraal te stellen in jouw online marketingstrategie. Het aantal Duitse internetgebruikers bevindt zich vooral op Amazon, Facebook en Google. Om deze kanalen zo goed mogelijk te gebruiken is het belangrijk om ook binnen Duitsland aan jouw merk te bouwen. Welke rol kunnen influencers hierbij spelen? Hoe win jij de klant en maak je de marketingbehoefte waar? Andreas Giese geeft met verschillende praktijkvoorbeelden antwoord op deze vragen.

Rob Haarhuis van Undermarked Group BV – LED Lighting Solutions Worldwide
Laudermarke is een groothandel in Led Werkverlichting. Rob Haarhuis heeft veel ervaring op de Nederlandse en Duitse markt. Hij deelt zijn kennis tijdens deze webinar.

Aanmelden

Ben je benieuwd welke kansen en mogelijkheden er zijn in Duitsland via ecommerce? Meld je dan kosteloos aan voor het webinar ‘Duitsland e-commerce’. Het webinar is op woensdag 10 november 2021 van 09.00 tot en met 10.00 uur. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan het webinar een link waarmee je toegang krijgt tot het online event.

Aanmelden

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.