Webinar: Eerste hulp bij Digitalisering

07/05/2020

In deze tijd wordt het des te meer duidelijk hoe belangrijk digitalisering is. Daarom organiseert Ik ben Drents Ondernemer op 26 mei van 15:30-17:00 een Webinar over digitalisering. Ben jij benieuwd wat je kunt doen om je bedrijf meer digitaal te maken? Meld je dan aan!

Aanmelden

Het Webinar wordt geopend door Thijs Broekhuizen van de Rijksuniversiteit Groningen. Thijs zal vertellen over het digitaliseren van bedrijven. In dit Webinar zullen ook een aantal Drentse ondernemers hun eerste ervaringen op het gebied van digitalisering toelichten. Natuurlijk zullen er ook een aantal van onze digitale vrijwilligers zijn die je kunnen helpen bij de eerste stappen van digitalisering.

Tijdens dit Webinar is er ook ruimte om vragen te stellen. Aan de hand van de vragen die binnenkomen, zullen wij inventariseren waar ondernemers behoefte aan hebben op het gebied van digitalisering. Aan de hand van deze inventarisatie zullen wij onze volgende digitaliseringswebinars vormgeven.

Naast dit Webinar organiseren wij ook een digitaliseringstraject voor ondernemers. Kun jij hulp gebruiken met digitalisering in deze tijd? Het team van digitaal vrijwilligers van Ik ben Drents Ondernemer staat voor je klaar om je (gratis) te helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het uitzoeken van welk webinar voor jouw bedrijf het handigst is of kunnen je helpen met het opzetten van een website. Lees hier meer over ons digitaliseringstraject.


Het Webinar vindt plaats op dinsdag 26 mei om 15.30 uur. Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je daarom op tijd aan. Wil jij dat jouw vraag behandeld wordt tijdens het Webinar? Stuur dan jouw vraag in vóór uiterlijk vrijdag 22 mei. Aanmelden kan hieronder.